Týdny uzených specialit v Pivnici U Čápa
od 17. 1. 2025 do 23. 2. 2025
Vůně dřeva, kouře a poctivé kuchyně – tak by se daly krátce shrnout týdny uzených specialit, které se opět tradičně konají v Pivnici U Čápa. Pokud milujete maso, pak si opravdu pošmáknete. A navíc si vše udíme sami přímo v pivnici, takže jen u nás ochutnáte jaksepatří čápovské uzeniny.Vůně dřeva, kouře a poctivé kuchyně – tak by se daly krátce shrnout týdny uzených specialit, které se opět tradičně konají v Pivnici U Čápa. Pokud milujete maso, pak si opravdu pošmáknete. A navíc si vše udíme sami přímo v pivnici, takže jen u nás ochutnáte jaksepatří čápovské uzeniny.
K pivu i na chuť jsou pastrami rolky plněné sýrovo-česnekovou směsí jako stvořené. Pokud milujete tradiční polévky, sáhněte po hutné zelňačce z uzených vepřových žeber, která vás zahřeje, a hlavně je plná vitamínů. Nejlepší prevence proti zimních rýmičkám!
Milovníci delikátního masa neodolají uzenému jazyku s jemnou smetanovou omáčkou a čerstvým křenem, který se už bohužel v restauracích moc nevidí – přitom je to lahůdka nad lahůdky. Nebo vsaďte na exkluzivní šťavnatou uzenou krkovici s dušeným červeným zelím a brusinkami. Pokud vás láká něco ještě více nevšedního, ochutnejte pečenou uzenou vepřovou oháňku s pečenou bramborou a bylinkovým dipem. Máme také hospodskou klasiku, uzené kolínko s nakládanou domácí zeleninou, pečeným česnekem a dijonskou hořčicí.
Připravili jsme vám i něco světového, konkrétně nejoblíbenější street food z newyorkských židovských čtvrtí – hot pastrami sendvič s plátky šťavnatého masa, sterilovanou okurkou, křupavým ledovým salátem, koprovou majonézou, čedare, chilli a k tomu hranolky. Sami se přesvědčte, proč je tak oblíbený!
No a na závěr vynikající domácí hruškový koláč s rozinkami s domácí skořicovou zmrzlinou pro každého, koho přepadne chuť na něco sladkého.
Týdny specialit z udírny probíhají od 17. 1. 2025 do 23. 2. 2025. Rezervujte si stůl na čísle 778 545 878 nebo on-line zde na webu. Těšíme se na vás!