Vítejte v devadesátkách!
od 18. srpna 2023
Vítejte v devadesátkách!
Že byl závěr minulého století tak trochu gastro peklíčko? O tom se asi moc přít nebudeme. Zároveň ale také nebudeme předstírat, že si po těch devadesátkových čuňárnách občas neposteskneme. A tak jsme pro vás vytvořili speciální nabídku, která je narvaná k prasknutí všemi vašimi Guilty Pleasures ze zmíněného období. Čas na ochutnání máte do konce září, tak akorát, abychom se nezačali stydět, že zase vaříme kaťák!
Pokud chcete jen zlehka pozobat u piva, objednejte všechny naše předkrmy a zaručeně budete spokojení. Z těch pro vás budeme připravovat jak jinak, než Šunkové rolky s křenovou pěnou a pečivem. Tuhle svatební klasiku už nejspíš na moc svatbách nepotkáte, rozhodně si ji tedy nenechte ujít! Pokračovat můžete Vepřovým kolínkem v aspiku s kořenovou zeleninou, Kuřecím salátem v broskví, nebo Sleďovými očky s kyselou okurkou a zelím. Jako poslední z předkrmů vám na stůl přineseme Nivu s broskví a Eidamem.
První hlavní chod na našem menu jsou Kuřecí prsa s broskví. Všichni si po nich občas zapláčeme ale kdekoliv ve společnosti samozřejmě tvrdíme a víme, že to je velký přešlap české gastronomie, který je (díky bohu) už za námi. No.. na druhou stranu krom svíčkové asi neexistuje legendárnější a typičtější české jídlo. Naservírujeme vám je jak jinak než s hranolky a oblohou. Další specialitkou je Topinka s pikantní masovou směsí. Navrch vám přihodíme volské oko a samozřejmě zasypeme strouhaným Eidamem. Na talíři vedle té nádhery najdete zeleninovou oblohu a k ní i křen. Hvězdou večera je legendární Katův šleh, alias Kaťák. Masové nudličky se zeleninou, v typické omáčce s kečupem vám usmažíme v bramboráku a naservírujeme s oblohou.
Pro milovníky hovězího máme připravenou roštěnou se šunkou a vejcem, ke které vám usmažíme bramborové krokety a doplníme (musíme to ještě psát?) zeleninovou oblohou. Poslední z hlavních chodů je klasika, kterou do teď některé z našich maminek a babiček připravují k víkendovému obědu. Dáme vám nápovědu, servíruje se s vařenými bramborami a s tatarkou a zásadně s ničím jiným (v našem podání samozřejmě i se zeleninovou oblohou). Už víte? Je to dozlatova usmažený květák.
Že už po téhle náloži nezvládnete vůbec nic? To se ale budete muset překonat, čeká nás totiž ještě dezert a jak jinak než v poháru! Pamatujete si německou klasiku Heisse Liebe? V našem podání Horká láska, tedy vanilková zmrzlina, horké maliny a šlehačka. U té jsme se rozhodli zašvindlovat a místo té ve spreji (která se dává do originálního receptu) použijeme naši domácí.
Pokud jste teď s námi zavzpomínali na svoje mladá léta, rozhodně se zastavte přidat si trošku té nostalgie přímo do žaludku. Rezervaci vytvořte na tel. 778 545 878 nebo přímo na našem webu. Budeme se na vás moc těšit.